Nieuw : Wij gebruiken nu ook de soft striphars die niet aan de huid trekt dus minder pijnlijk als gewone stripwax of harde wax. 

 

De beroemde en super zachte Strip Wax van LYCON zijn verrassend snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten meer.

De strips trekken niet aan de huid waardoor het waxen minder pijnlijk is als gewone stripharsen . 

Met onze striphars voelt u bijna geen verschil als waxen met harde wax.

 

Voordeel van soft strip wax :

Sneller klaar 

Geen gepullik meer om de harde wax los te trekken,  ( dus ook minder pijnlijk.)

Grotere gedeeltes in een keer mogelijk

 

De professionele stripharsen van LYCON bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd. Ook is er met deze striphars van lycon minder kans op ingegroeide haren en allergie reacties.

Striphars van LYCON geeft een superzacht resultaat. Door de speciale voor en nabehandeling heeft u minder last van irritaties en roodheid na de behandeling. Door de spatel techniek is de behandeling minder pijnlijk en kunnen alle haartjes makkelijk verwijderd worden.

 

Doet waxen pijn?

 

Ontharen, harsen, waxen noem het maar zoals je wilt. Het is allemaal pijnlijk.

Iedere salon die zegt dat harsen /waxen per definitie pijnloos kan zijn nodig ik uit om het volgende ‘wetenschappelijk’ experiment te doen: grijp met je rechter duim en wijsvinger haar op bijvoorbeeld je linkeronderarm, klem het haar, trek aan het haar. De kans is groot dat je iets voelt, meestal is dit een pijnervaring. Dus je kan nooit pijnloos waxen of harsen.

Wel  is het zo hoe vaker je het laat harsen hoe minder stug de haartjes terugkomen wat het harsen minder pijnlijk maakt, maar het zal nog altijd gevoelig zijn ongeacht met welke wax je ook werkt.