Harsen mannen

 

Bij Wax Away  komen ook steeds  meer mannen voor waxing .

Niet alleen sporters komen nog maar alleen langs , maar steeds meer mannen die het scheren , of hun wilde haren op het lichaam kwijt willen.

Ontharen voor de man is allang geen taboe meer.

De man kan bij ons terecht voor het ontharen van alle lichaamsdelen .  (behalve intieme delen,  deze doen wij niet ).

Rug harsen   borst harsen  schouders harsen  benen harsen   enz   allemaal mogelijk.

Wij werken met een hars die speciaal geschikt is voor de stugge harde mannen haartjes.

 

 

Borst harsen bij mannen                                                                                                                                      Rug harsen bij mannen

Wat je als man moet weten bij waxen / harsen

Onregelmatige en Dikker Haargroei

 

Als een man zich voor de allereerste keer laat waxen, en dan zeker het borst, buik en rug gedeelte, heeft die kans op uitslag ( dit is ook bij het waxen van vrouwen mogelijk )

Sommige mannen ervaren  bij de 1e keer (en soms ook de 2e en 3e keer) waxen een bepaalde vorm van uitslag

Hoe of wie de uitslag krijgt , kan ik van tevoren niet voorspellen.

Soms hebben mannen nauwelijks een ernstige haargroei maar krijgen ze wel een heftige reactie bij het ontharen, en soms hebben mannen heel veel haar , en krijgen ze helemaal geen enkele irritatie

Hoe lang de eventuele uitslag blijft, is ook niet te voorspellen. Bij de ene persoon is het alleen rode uitslag en bij de ander uit dit zich tot pukkeltjes.

Na een aantal keer waxen neemt deze reactie meestal wel af.

De huid is het ontharen met wax niet gewend en heeft wat tijd nodig om eraan te wennen. 

Je zult doorgaans zien dat het per keer waxen de huid steeds minder reageert.

Mannen die hun borst buik en rug voorheen geschoren hebben, krijgen van het scheren een onregelmatige en dikkere haargroei. De haartjes groeien niet allemaal even snel en groeien alle richtingen op.

Bij de eerste keer waxen neem ik dan ongeveer 90 % van de haartjes mee, door de onregelmatige haargroei blijven er korte stoppels achter op de huid die nu tekort zijn om te kunnen verwijderen.

Deze haartjes zijn binnen een week of twee wel volledig op lengte maar het gevoel op de huid is dus niet volledig glad direct na het harsen.

Kom je regelmatig tussen de 6 en 8 weken terug worden de haartjes zachter en minder en blijven de haartjes ook wat langer weg.